Skip to main content

TEATER - Hamlets Stjerne

14mar19:0020:20TEATER - Hamlets StjerneHamlets Stjerne, HamletScenenHamletScenen, Kronborg 13, 3000 Helsingør

Begivenhedsdetaljer

Mere

Tid

14/03/2024 19:00 - 20:20(GMT+02:00)

Lokation

HamletScenen

Kronborg 13, 3000 Helsingør

Other Events

Arrangør

HamletScenen

HamletScenen har i mere end 15 år berørt sin samtid med Shakespeares verdenskendte, vedkommende og voldsomme værker

Intet går uberørt hen hos Shakespeare, og at begive sig ind i hans dramatiske univers er en rejse ind menneskets inderste væsen. Dér, hvor hævn og had, intriger og løgne blomstrer, men også dér, hvor kærlighed besegles med kys, og hvor selv de mindste finurligheder finder deres til tider store betydning.   

På vores vej mod en evig fornyelse af Shakespeare-teatertraditionen er vi lige så modige og mangfoldige, som ophavsmanden til de ikoniske karakterer og replikker selv var det. Vi skaber scenekunst, der stiller spørgsmål og skubber grænser, altid genkendeligt og alligevel gentænkt, fordi vi tør og tror på oplevelser med kant: det provokerende og rå, det uhåndgribelige og poetiske, det finurlige og sælsomme, det flygtige, intense møde mellem scene og sal, fysisk og digitalt.

Med Kronborg som bagtæppe træder du ikke blot ind i dramaet, men direkte ind i historien. Gå på opdagelse i Kronværksbyen, Helsingørs gamle garnison, hvor HamletScenen har mange spændende naboer eller udforsk de skønne naturomgivelser og nyd en picnic med udsigt over sundet, inden du læner dig tilbage i mørket og spotlyset tændes.  

Værsgo – en teaterrejse, der rækker ud over scenen og rører både sanser og sjæl.

Velkommen på HamletScenen!

Læs mere