Skip to main content

Linda P - 'Slutty Mary'

14mar19:0020:30Linda P - 'Slutty Mary'Kulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør

Begivenhedsdetaljer

Linda P er tilbage, som du kender hende! Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget.

Men er det nu okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det med grobund, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor? Mød Linda P i sin hidtil bedste form i ‘Slutty Mary 2024’

’Slutty Mary’ bliver Linda P’s 6. show i rækken af populære og anmelderroste One-man shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Senest var Linda P aktuel med showet ’Sabotagehunger’ i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som ’Årets Komiker’ ved ZULU Comedy Galla på baggrund af showet.

Mere

Tid

14/03/2024 19:00 - 20:30(GMT+02:00)

Lokation

Kulturværftet

Allegade 2, 3000 Helsingør

Other Events

Arrangør

Kulturværftet

Biblioteket Kulturværftet

Den 5. januar udkommer Katrine Marie Guldagers sidste bog i romantrilogien om vrede kvinder; ’Jeg hører, hvad du siger’.

I den anledning har vi inviteret Katrine Marie Guldager til en samtale om kvinderne i hendes romaner, der alle bliver ramt af store livsudfordringer midt i livet. Med sine romaner forsøger Katrine Marie Guldager at fange og forstå disse kvinder, som synes vores samfund er ved at køre helt af sporet. Katrine Marie Guldager bliver interviewet af litteraturkritiker Kamilla Löfström. Der vil være tid til spørgsmål fra salen.

Læs mere