Skip to main content

Italiensk for begyndere - Bagom filmen med skuespillerne Ann Eleonora Jørgensen og Anette Støvelbæk

17nov17:0018:00Italiensk for begyndere - Bagom filmen med skuespillerne Ann Eleonora Jørgensen og Anette StøvelbækSamtale med filmanmelder Per Juul CarlsenM/S Museet for Søfart, Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør

Begivenhedsdetaljer

Lone Scherfigs ’Italiensk for Begyndere’ ramte direkte ned i hjertekulen hos over 800.000 danske biografgængere, og fik endnu engang cementeret, at sætninger sagt på italiensk kan få selv Eros Ramazzotti til at fremstå som lidt af en frækkert. Denne solidt fortalte historie har efterhånden 22 år på bagen, men danskernes forelskelse i karakterer som Olympia, Carmen og Hal-Finn har langt fra fortaget sig. Derfor er det en udsøgt fornøjelse at kunne byde indenfor til en kunstnersamtale med filmens hovedrolleindehavere Anette Støvelbæk (Olympia) og Ann Eleonora Jørgensen (Carmen).

Kom og få stillet din nysgerrighed på hvordan det var at indspille en vaskeægte dansk dogmeklassiker, bl.a. i Venedig, sammen med nogle af dansk films legender – og nu hvor vi er ved legender i det danske filmland, så er arrangementet modereret af the one and only: Per Juul Carlsen.

Du kan også tage med på en guidet tur kl. 18, med udgangspunkt i 1700-tallets letsindige livsstil. Vi følger vejen til republikkens fald og Venedigs overgang til en turist- og kulturby, hvor masseturisme og fremtidens udfordringer med klimaændringer er med til at true byens eksistens og levevilkår for lokalbefolkningen. Herefter kan du nyde en lækker varm italiensk middag og et godt glas vin i museets smukke café. Nyd godt af butikkens udvidede åbningstid, og køb italienske delikatesser, souvenirs eller lækre strik og boligartikler med hjem. Husk – har du M/S årskort får du 10% rabat i café og butik.

Mere

Tid

17/11/2022 17:00 - 18:00(GMT+02:00)

Lokation

M/S Museet for Søfart

Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør

Other Events