Skip to main content

Christian Fuhlendorff – ÆRLIG TALT

29feb19:0020:30Christian Fuhlendorff – ÆRLIG TALTKulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør

Begivenhedsdetaljer

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Fuhlendorff i sit nye show status over første halvdel af sit liv og tager hul på anden del.

Har du set “DET SJOVT”, Fuhlendorffs sidste anmelderroste (og bedst-sælgende) show, så er “ÆRLIG TALT” ligesom dét, bare endnu sjovere. Christian er blevet 40 år siden sidst. Hans datter har fået en hest, han har været på endnu en all inclusive ferie, og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med parmiddage og forældremøder – alligevel har han aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutschebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende menneske-typer der findes – nemlig unge og gamle.

Mere

Tid

29/02/2024 19:00 - 20:30(GMT+02:00)

Lokation

Kulturværftet

Allegade 2, 3000 Helsingør

Other Events

Arrangør

Kulturværftet

Biblioteket Kulturværftet

Den 5. januar udkommer Katrine Marie Guldagers sidste bog i romantrilogien om vrede kvinder; ’Jeg hører, hvad du siger’.

I den anledning har vi inviteret Katrine Marie Guldager til en samtale om kvinderne i hendes romaner, der alle bliver ramt af store livsudfordringer midt i livet. Med sine romaner forsøger Katrine Marie Guldager at fange og forstå disse kvinder, som synes vores samfund er ved at køre helt af sporet. Katrine Marie Guldager bliver interviewet af litteraturkritiker Kamilla Löfström. Der vil være tid til spørgsmål fra salen.

Læs mere