Skip to main content

Venedig for Evigt? Venedigs historie fra renæssance til modernitet

08dec17:0018:00Venedig for Evigt? Venedigs historie fra renæssance til modernitetForedrag med historiker Steffen LøvkjærM/S Museet for Søfart, Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør

Begivenhedsdetaljer

Steffen Løvkjær vil på medrivende vis gennemgå Venedigs mange facetterede historie og kortlægge hvorfor byen er noget ganske særligt og enestående – både når det kommer til handel, politik, infrastruktur og kulturliv.

Efter foredraget kan du opleve M/S Museet for Søfart “after dark”. Tag konen, manden, kæresten, en veninde eller ven med ned under jorden efter lukketid. Følg de skrånende broer og oplev den anmelderroste udstilling om Venedig. Tag med på en guidet tur kl. 18, med udgangspunkt i 1700-tallets letsindige livsstil. Vi følger vejen til republikkens fald og Venedigs overgang til en turist- og kulturby, hvor masseturisme og fremtidens udfordringer med klimaændringer er med til at true byens eksistens og levevilkår for lokalbefolkningen. Herefter kan du nyde en lækker varm italiensk middag og et godt glas vin i museets smukke café. Nyd godt af butikkens udvidede åbningstid, og køb italienske delikatesser, souvenirs eller lækre strik og boligartikler med hjem. Husk – har du M/S årskort får du 10% rabat i café og butik.

Mere

Tid

08/12/2022 17:00 - 18:00(GMT+02:00)

Lokation

M/S Museet for Søfart

Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør

Other Events