Skip to main content

Udendørs City Escape – Christmas Edition 🎄 og Foodkort 🍔🌯🥗

07dec17:0020:00Udendørs City Escape – Christmas Edition 🎄 og Foodkort 🍔🌯🥗Værftets Madmarked, Ny Kronborgvej 2

Begivenhedsdetaljer

City Escape og Værftets Madmarked har brug for hjælp til at redde julen.

Vi inviterer til denne specielle Christmas Edition, så tag din kæreste, bedste veninde eller hele familien med på den vildeste julemission, hvor I får muligheden for at opleve byens julestemning, de mange lys og den hyggelige atmosfære!

Julen, som vi kender den, er på spil, og julemanden har desperat brug for jeres hjælp! Så skynd jer at melde jer til så vi alle kan nyde julen i år. En gruppe ondsindede nisser har vendt sig mod julemanden, og planlægger at ødelægge julen for alle – I må stoppe dem, før det er for sent! Men nisserne er nogle snu væsner…. I er nødt til at holde lav profil og bevæge jer uset gennem byen. Alt sammen på blot 2 timer. Efterfølgende kan I nyde et lækkert måltid mad og få noget koldt at drikke fra en af vores mange boder på Værftets Madmarked. 🍔🌯🥗🥘🍻

Det hele starter og slutter nemlig hos os.

Vi mødes bag Værftets Madmarked og starter vores mission der. Vi starter præcist kl. 17.00 så kom gerne lidt før og vær klar til tiden.

Alle kan være med, når byen viser sig fra sine mest magiske sider.

Vi har lavet en speciel pris for at alle kan være med – så for KUN 195 kr. for du både en omgang City Escape (normalpris 265 kr.) og et FOODKORT på 95 kr. til brug i hvilken som helst stade du ønsker.

Sprog: vælg mellem dansk eller engelsk.

Mere

Tid

07/12/2023 17:00 - 20:00(GMT+02:00)

Lokation

Værftets Madmarked

Ny Kronborgvej 2

Other Events