Skip to main content

Stig Skovlind og Nicolai Levring

16nov19:0020:30Stig Skovlind og Nicolai LevringVærftets Madmarked, Ny Kronborgvej 2

Begivenhedsdetaljer

Lokal sangskriver med flere radiohits som ´Blå Oceaner` og `Jeg skulle hilsen fra Havana` spiller en perlerække af lækre sange, som hans efterhånden store lokale publikum kommer og synger med på.

Med sin musikalske højrehånd gennem de seneste 7 år, guitarvirtuosen – Nicolai Levring (guitar+vokal), er vores lokale sangskriver, Stig Skovlind, fra Helsingør, en sprællende fisk, i det unikke, poetiske hav af danske sange, han selv har skabt, igennem de seneste 10 år.

2023 har været et særdeles godt år for Stig og Co. Rygterne fra Helsingør og omegn spredes og sender Stig og hans musikere ud over det meste af Sjælland nu. Hillerød, Roskilde, Gilleleje, Espergærde, Esbjerg, Farum, Købehavn, Sakskøbing og Hundested. Mange flere spillesteder er på vej i kalenderen.

Tjek Stigs omfattende sociale medier med diverse rejseeventyr i Caribien / Cuba og musikvideoer fra eksotiske destinationer. En virkelig skattekiste at gå på opdagelse i. https://www.skovlind.dk/

Glæd dig til denne superduo med en moden og livsklog mand i front godt båret på vej af sprudlende og legende musikalsk talent fra allerøverste hylde.

Og så siger rygtet at Stig lander i Kastrup dagen før han spiller hos os efter et 3 ugers eventyr med vulkanvandring i Guatemala. Måske han kaster et par rejsebilleder op på vores storskærm under koncerten.

Det er ikke nødvendigt at bestille plads, da denne koncert er gratis, men Stig er populær, så kom i god tid og nyd et lækkert måltid mad fra en af vores mange stader inden koncerten, vi byder på over 100 forskellige retter fra hele verden🥘🥙 og baren har iskolde fadøl 🍻 så vi lægger op til en fantastisk aften i musikken tegn 🎶

Mere

Tid

16/11/2023 19:00 - 20:30(GMT+02:00)

Lokation

Værftets Madmarked

Ny Kronborgvej 2

Other Events