Skip to main content

Frøkenen inviterer til te på Skibsklarerergaarden.

18jan14:0015:00Frøkenen inviterer til te på Skibsklarerergaarden.Frøkenen inviterer til te på Skibsklarerergaarden.Skibsklarerergaarden, Strandgade 91

Begivenhedsdetaljer

Velkommen til en helt særlig oplevelse på Skibsklarerergaarden i Helsingør, hvor vi åbner dørene for en event, som vi kalder “Frøkenen Inviterer til Te.”

Denne begivenhed er en unik invitation til at træde ind i historien og opleve charmen fra en svunden tid. Frøkenen, en eventyrlig fortæller, vil være din guide gennem de velbevarede lokaler, der næsten ikke har ændret sig siden 1780’erne, selvom husets rødder går helt tilbage til det 16. århundrede.

På stueetagen vil du udforske et autentisk butikslokale fra 1820 og en hyggelig skipperstue, der giver et levende indblik i livet for de søfolk, der engang besøgte stedet. Ovenpå venter den fornemme skibsklarererbolig, der vil føre dig endnu dybere ind i historien.

Efter denne fascinerende rejse gennem husets historie vil alle samles i den fine stue, hvor tidsrejsen fortsætter over en kop velduftende te og lækre søde sager.

Visitten tager ca. en time. Billetter kan købes i døren eller på https://tikkio.com/tickets/43279-frokenen-inviterer-til-te-pa-skibsklarerergaarden

Mere

Tid

18/01/2024 14:00 - 15:00(GMT+02:00)

Lokation

Skibsklarerergaarden

Strandgade 91

Other Events

Arrangør

Museerne Helsingør

Helsingørs lokalhistoriske museer.

Læs mere

Skibsklarerergaarden